Activiteiten

Activiteiten

activiteiten

Bij Boscafé De Rode Lelie houden we niet alleen van lekker eten, maar ook van levendige evenementen en activiteiten die onze gemeenschap samenbrengen. We zijn verheugd om een ​​reeks boeiende activiteiten aan te bieden, georganiseerd samen met onze partners, die plaatsvinden bij onze sfeervolle locatie. Bekijk hieronder welke activiteiten wij organiseren en ontdek hoe je kunt deelnemen!

1. Mind Walk Oisterwijk 

Last van (werk)stress, onrust in je lijf en hoofd?
Merk jij dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg omdat je niet weet hoe je je moet ontspannen? Ervaar jij dat je hoofd vaak te vol is? Of vind je het gewoonweg heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is Mind-Walk Oisterwijk zeker iets voor jou! Mind Walk is particulier maar ook voor bedrijven te boeken.
Klik hier om naar de website te gaan.

  • We gaan met een groep van maximaal 10 personen de natuur in onder begeleiding van een coach.
  • Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen.
  • Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer.

2. Oisterwijkse Fiets en Wandel Proeverij

Op zoek naar een actieve maar ook ontspande activiteit?
Ontdek Oisterwijk op een unieke manier met onze Fiets- en Wandelproeverijen. Geniet van de prachtige natuur van ‘de Parel in ’t groen’ terwijl je onderweg culinaire stops maakt. Fiets door het pittoreske dorp, de schitterende Kampina en de beroemde Oisterwijkse bossen en vennen tijdens onze fietstocht. Liever wandelen?  drie adembenemende routes door de Oisterwijkse en Moergestelse bossen, vennen en landerijen, met smakelijke pauzes bij diverse horecagelegenheden.
Klik hier om naar de website te gaan.

3. De Rode Lelie PubQuiz

Ben je een fan van quizzen?
Dan is Boscafé de Rode Lelie de place to be! Bereid je voor op een avond vol plezier en uitdaging tijdens onze eigen pubquiz. Nodig je slimste vrienden uit en ga de strijd aan om te zien wie de meeste antwoorden correct heeft en wie het snelst is. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon meedoen voor de gezelligheid! Terwijl je samen puzzelt, geniet je van heerlijke hapjes en drankjes. Een gegarandeerd fantastische avond vol plezier en wie weet win je zelfs een leuke prijs!”. Voor meer informatie klik hier en hou de website van het Natuurtheater Oisterwijk in de gaten.

4. De Rode Lelie VInylavond

Ben jij klaar voor een avond vol vinyl?
DJ Freduardo Koenemansky staat al in de startblokken voor een onvergetelijk feestje in de bossen van de Rode Lelie. Met zijn koffers vol soul, funk en disco uit de jaren 70, 80 en 90, belooft hij je een avond om niet te vergeten! Haal je dansschoenen van zolder, trek je glitterpak uit de kast en laat ons jouw moves zien. Dit is een swingende avond waarbij je gegarandeerd uit je dak gaat! Voor meer informatie klik hier en hou de website van het Natuurtheater Oisterwijk in de gaten.

 

Logo Mind Walk Oisterwijk

Logo Fiets en Wandel Proeverij Oisterwijk

Logo PubQuiz De Rode Lelie

Logo Vinylavond De Rode Lelie